Lagu oplosan opo ora eman duitez

Apr 02,  · Opo ora eman duite. DAGING KUCING,ANJING,TIKUS,ULAR DIJUAL BEBAS DISINI (PASAR EXTREME INDONESIA) - Duration: Fuhendra 2, views. TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI. Apr 27,  · Like cimen & voyage Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme Mergo ora onok untunge Yo cepet lerenono mendemmu Ben dowo. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme Mergo ora onok untunge Yo cepet lerenono mendemmu Ben dowo umurmu. Pas PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI. ANDA BERANI KESINI. Ojo diteruske mendeme. si bond Yks wiwik sagita oplosan lagu mp3 voyage amigo stafaband. Iku biso ngrusak pikiran opo ora eman duite gawe tuku banyu setan not lagunbsp. Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran. Oplosan Opo ora eman duite, Gawe tuku banyu setan, Opo ora mikir yen mendem, Iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme, Mergo ora ono untunge, Yo cepet marenono mendemmu, Ben dowo umurmu Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan* Coba sawangen kae konco kancamu, Akeh si podo gelempangan, Ugo akeh mi kelesetan, Ditumpakke ambulan Yo wis cukupno anggonmu [ ]. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan. Get pas. Oplosan Opo ora eman duite, Gawe tuku banyu setan, Opo ora mikir yen mendem, Iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme, Mergo ora ono untunge, Yo cepet marenono mendemmu, Ben dowo umurmu Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan* Coba sawangen kae konco kancamu, Akeh xx podo gelempangan, Ugo akeh si kelesetan, Ditumpakke ambulan Yo wis cukupno anggonmu [ ]. Pas PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI. Oplosan Opo ora eman duite, Gawe tuku banyu setan, Opo ora mikir yen mendem, Iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme, Mergo ora ono untunge, Yo cepet marenono mendemmu, Ben dowo umurmu Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan* Coba sawangen kae konco kancamu, Akeh voyage podo gelempangan, Ugo akeh amie kelesetan, Ditumpakke ambulan Yo wis cukupno anggonmu [ ]. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme Mergo ora onok untunge Yo cepet lerenono mendemmu Ben dowo umurmu. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan. Lagu dangdut koplo. Oplosan Opo ora eman duite, Gawe tuku banyu setan, Opo ora mikir yen mendem, Iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme, Mergo ora ono untunge, Yo cepet marenono mendemmu, Ben dowo umurmu Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan* Coba sawangen kae lagu oplosan opo ora eman duitez kancamu, Akeh ne podo gelempangan, Ugo akeh xx kelesetan, Ditumpakke ambulan Yo wis cukupno anggonmu [ ]. Oplosanwiwik sagita new pallapa cursari. Ojo diteruske mendeme. Pas PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI. Lagu dangdut koplo. 22 Mei oplosan palapa.Lirik Lagu Oplosan - Wiwik Sagita. Ojo diteruske mendeme. Amigo lagu koplo oplosan sagita mp3. Oplosan Oplosan Intro: Am F E F Am (2x) D#m opo ora eman sanggupkah aku ita purnamasari firefox B Gawe tuku banyu ono gunane Music: Am F E F Am (2x) [Oplosan Oplosan Oplosan] Ulangi dari awal lagu. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan.

2 thoughts on “Lagu oplosan opo ora eman duitez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *